CARTA DE TES.

RESTAURANT CASA NOSTRA - CORBERA DE LLOBREGAT


TES Earl Grey Luxus

Te negre. El pots prendre amb llet i en qualssevol moment del dia.

    

     -     Te negre Mogambo

Te negre Xinès amb plàtan i coco. Molt aromàtic i penetrant, una aventura totalment africana. -     Te verd El Taj 9371 Extra ( te verd xinès)

Ideal per prendre amb menta fresca. Recol·lectat a la província de Zhejiang. Es energètic,, facilita la digestió i permet intensificar l’esforç muscular i intel·lectual. Te blanc

Subtil aroma i sabor. Delicat aroma a flors. Es antioxidant. Una sensual i espiritual experiència. Te verd amb flors de gessamí Te amb rosa i vainilla

 Te especiat Te verd amb menta      -     Sencha verd extra especial

Te verd Japonès que es fabrica sense triturar les fulles. Un sabor lleugerament mes amarg que els tes xinesos. Te amb mandarina mediterrània Te de Ceilan amb vainilla Te Taj Mahal ( te negre, canyella, cardamom, pebre, clau i gingebre)

Te negre amb espècies. Amb sabor intens i molt agradable. Ajuda a augmentar les defenses i reforçar el sistema inmunològic. El pots prendre amb llet. Te Touareg ( te verd, herba buena, menta, clorofil·la)

De sabor intens i fresc, és una de les infusions mes consumides del món. Molt depurativa i antioxidant. Útil en casos de migranya i refredats. Wakame (sencha, alga wakame, lemongrass)

Te verd ecològic amb alga wakame. Infusió molt depurativa i que ajuda a combatre el colesterol. Rica en Vitamina B,C i Calci. Pu erh cítric ( pu erh, taronja, llimona)

Te vermell ecològic amb tocs cítrics. Considerat remei per l’aprimament i reductor del nivell de colesterol.
INFUSIONS

 Rosehip i hibiscus

Rosa mosqueta i hibiscus

Cuida la pell, l’hipertensió, la tos i l’aparell digestiu. Rooibos amb vainilla bourbon Poleo menta ( poniol blanc i menta)

Fulles de menta i poniol blanc. Infusió fresca i tonificant amb propietats energètiques. Rooibos somnis de xocolata (rooibos, cacau, xocolata blanca i negre, pètals de flors, roses)

Sabor dolç i molt agradable al paladar. Tassa llaminera i cremosa. El pots prendre a totes hores, també amb llet. Recomanat per nens i embarassades. Rooibos relax ( ortiga, lemon grass, Valeriana, melissa, rooibos, ginko)

Infusió molt relaxant i calmant. De sabor dolç i molt fi. Amb propietats sedants, elimina l’ansietat i el nerviosisme. Rooibos Carib ( rooibos, coco i pinya)

Infusió de rooibos amb tocs de pinya i coco. Sabor suau i dolç, infusió diürètica i relaxant. Al no tenir teïna, el pots prendre a totes hores. Camamilla ( Flors de camamilla)

Flors senceres seleccionades a mà. En infusió, calmant i tonificant, amb propietats antiinflamatòries i antisèptiques. Rica en Vitamina  C. Afavoreix les digestions difícils. Passió Prohibida ( poma, maduixa, grosella, mores, hibiscus)

Combinació de fruites de color intens. Sabor dolç i perfumat. Rica en Vitamines, ferro, calci i potassi. Associada al desig sexual i l’amor passional. Digestiu ( camamilla, regalèssia, melissa, anís)

Combinació suau i dolça amb un regust anissat. Infusió digestiva i calmant, recomanada per l’afonia i per la fatiga crònica. Herbes i espècies ( canyella, escorça cacau, fonoll, alfàbrega, cardamom,.... -    Te de roca

Encara que l’anomenem te, es una infusió que no te cap excitant. Te propietats similars a la camamilla. Mediterrani ( fulles olivera, hibiscus, taronja)

Infusió amb tocs cítrics i lleugers aromes d’olivera. Recomanada per a persones hipertenses. Amb un efecte natural antibiòtic i un gran poder antioxidant.