Benvolguts amics, desde Restaurant Casa Nostra tenim el plaer de comunicar-vos que
Ahir, dia 7 de maig es va celebrar a l'Hotel Porta Fira d'Hospitalet de Llobregat, la XVI Nit del Turisme. En aquest esdeveniment que organitza cada any l’Associació Catalana de Periodistes i escriptors d’Economia i Turisme (ACPETUR) i on es fa entrega dels premis AIi Bei, va col·laborar per primera vegada la revista Chefsbook, amb la creació dels 1ers PREMIS CHEFSBOOK DE GASTRONOMIA que es van lliurar en el transcurs d'un sopar, elaborat per els xefs Xavier Pellicer i Artur Martínez, ambdós cuiners amb estrelles Michelin.
Un dels premiats va ser a l'Associació Slow Food, en la modalitat sostenibilitat i territori per el seu projecte de xarxa de restaurants KM 0, que porta tres edicions i enguany compta amb trenta-tres cuiners.
L'acte el va presidir l’Honorable Conseller d’Empresa i Ocupació, Sr. F. Xavier Mena, acompanyat de la directora General de Turisme, Sra. Marian Muro. També els van acompanyar a la presidència, el Vicepresident de la Diputació de Barcelona, il·lustríssim Sr. Alberto Fernández Díaz, així com la 2ª. Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Sra. Sònia Recasens entre d’altres autoritats polítiques i empresarials.
Aquest premi és de tots i el vull compartir amb tots vosaltres, moltes felicitats a tots !!!!!!!!

Per part de Restaurant Casa Nostra, us oferim aquest premi als veritables mereixedors, vosaltres que dia a dia ens aneu concedint la vostra confiança.

Gràcies a tots.

Restaurant Casa Nostra us garanteix el nostre compromís per la qualitat i de superació dia a dia per servir-vos tal i com us mereixeu.