TORNADA D´ESTIU.


Benvolguts amics i clients,
Per a la majoria s´han acabat les vacances i comença la vida “normal”, esperem que us hagi anat prou be per carregar piles i que ja estigueu pensant en planificar les vacances del proper any.
A molts de vosaltres us hem pogut saludar aquest estiu i això ens ha omplert de satisfacció i esperem que poc a poc us poguem saludant personalment a tots.
En primer lloc VOLEM FELICITAR MOLT SINCERA I CORDIALMENT A TOTES LES PERSONES QUE EL PROPER DIA 8 CELEBREN EL SEU SANT (Meritxells, Núries, Miriams, i un llarg etcètera) A TOTES I TOTS ELS DESITGEM UNA FELIÇ DIADA. TAMBÉ I, COM NO, A TOTS AQUELLS QUE EL FAN DEMÀ I DISSABTE, I A LA RESTA DE VOSALTRES ENCARA QUE NO DIGUI EL VOSTRE SANT. MOLTES FELICITATS.
Comunicar-vos que a partir d´aquest cap de setmana, començarem a fer l´horari d´hivern, es a dir: obrirem al migdia de dimarts a diumenge i les nits dels dijous, divendres i dissabtes.
De dimarts a divendres al migdia, tindreu a la vostra disposició: el Menú Diari (12,00 €), el Menú Degustació Maridat (36,00 €) i, la carta.
En la resta d´horaris tindrem: Menú Degustació Maridat (36,00€) i la carta, a mes dels Menús Concertats que poguem establir amb cada grup.
El proper dimecres, dia 11 de setembre, tindrem tancat (ens agafem, de moment, un dia de vacances; a l´octubre mirarem de fer una setmana, ja ho us ho farem saber).
Intentarem posar la web i el blog al dia per tal de que tots pogueu estar ben informats en tot moment d´actes i menús.
Els adjuntem el Menú Degustació Maridat per aquest Cap de Setmana. (des d´avui fins a dimarts).
A reveure, gràcies a tots i ànims, el temps passa volant.
Casa Nostra.

Apreciados amigos y clientes,
Para la mayoría han terminado las vacaciones y empieza la vida normal, esperamos y deseamos que el verano haya ido bien para recargar pilas y que ya estéis planificando las vacaciones del próximo año.
A muchos de vosotros os hemos podido saludar personalmente estos días, lo que nos llena de satisfacción y esperamos que poco a poco, os podamos saludar personalmente a todos.
En primer lugar QUEREMOS FELICITAR SINCERA Y CORDIALMENTE A TODAS Y TODOS LOS QUE EL PRÓXIMO DOMINGO CELEBRAN SU SANTO (que son muchas), SIN OLVIDARNOS DE TODOS AQUELLOS QUE LO CELEBRAN ESTOS DIAS, Y COMO NO, A TODOS LOS DEMÁS AUNQUE NO CELEBREN SU SANTO. A TODOS MUCHAS FELICIDADES.
Comunicarles que a partir de este fin de semana, empezaremos el horario de invierno, es decir: abriremos al mediodía de martes a domingo, y las noches de los jueves, viernes y sábados.
De martes a viernes al mediodía, podrán disponer del Menú Diario (12,00 €), el Menú Degustación Maridado (36,00 €) y la carta.
En el resto de horarios, podrán disponer del Menú Degustación Maridado (36,00 €) y la Carta, además de los Menús Concertados que acordemos con cada grupo.
Decirles que el próximo miércoles día 11, tendremos cerrado. (nos tomamos un dia de vacaciones a la espera de que en octubre podamos acomodar otra semana. En cualquier caso ya lo publicaremos y os lo haremos saber.
Intentaremos ponernos y tener al día nuestra Web y nuestro blog, a fin de que estén informados en cualquier momento de los actos y menús.
Les adjuntamos el Menú Degustación Maridado para este fin de semana. (desde hoy hasta el martes).
Hasta la vista y gracias a todos.

Atentamente,

Casa Nostra.MENU DEGUSTACIÓ MARIDAT CAP DE SETMANA, 5,6,7 i 8 DE SETEMBRE
MENÚ DEGUSTACIÓ MARIDAT PER AVUI.
Aperitius + 4 plats + postre + maridatge + IVA = 36,00 €
Es pot fer amb maridatge o sense.
Aperitius.
Pa de farines ecològiques d'espelta i kamut.
Tempura d'herbes fresques
Menú
Crema freda de carbassa i botifarra negra.
Amanida de figues, formatge i pernil.
Calamarcets encebats.
Melós de vedella amb bolets.
Postres Casa Nostra
Capresse al revés.
Vins maridats.
Aigua
Servei
Pa
Taula complerta, excepte infants.